Zanimljivosti i zabava

10 najjezivijih stvari koje su djeca rekla roditeljima










DJECA često iznenađuju svoje roditelje neobičnim i zabavnim stvarima koje izgovore tijekom dana. Djeca prenose tračeve, iskreno govore što zapažaju, ali znaju izgovoriti jezive stvari koje njihovi roditelji često ne mogu ni objasniti ni shvatiti.

Ekipa s portala Bored Panda odlučila je sastaviti listu najjezivijih stvari koje su izgovorila mala djeca, a neke od njih doista lede krv u žilama.

1. “Bila sam sa sestrom, njezinim mužem i njihovom dvogodišnjom kćeri u kući. Počeli smo razgovarati o našim pokojnima, a moj šogor je ustao da mi pokaže fotografiju svoje majke koja je poginula kada je on imao šest godina. Kada je moja nećakinja vidjela fotografiju, počela se smijati. Kada smo je pitali zašto se smije odgovorila nam je: “To je moja draga prijateljica koja mi pjeva.” Još uvijek se tresem kada pomislim na to.

2. “Spremao sam dvogodišnjeg sina na spavanje. Rekao mi je “Zbogom, tata.” Ja sam mu uzvratio “Dušo, kažemo “laku noć”, na što je on rekao: “Znam tata, ali ovaj put je zbogom.” Nekoliko puta sam ulazio u sobu da vidim je li u krevetu.

3. “Vrati se na spavanje. Nema nikoga ispod tvog kreveta.” “Sad je iza tebe”

4. “Prolazila sam sa sinom pored groblja. Rekao mi je da je tamo njegov brat. Nakon što sam ga podsjetila da nikad nije imao brata, rekao mi je: “Ne, mama… Otprije… Kad je stara gospođa bila moja mama.”

shocked animated GIF

5. “Kada je moja rođakinja imala pet godina, njezina mama ponovno je zatrudnjela. Ona ju je pogladila po trbuhu i rekla “Braco je bolestan.” Nekoliko dana kasnije, doživjela je spontani pobačaj.”

6. “Moja sestra je bila u autu s dvoje djece kada je na njih naletio pijani vozač. Auto je bio uništen, a njezin sin je prošao bez ijedne ogrebotine. Kada je moja majka došla u bolnicu, moj nećak ju je upitao može li se zahvaliti dečkima. “Kojim dečkima?”, upitala ga je baka. “Dečkima koji su bili s nama u autu i sačuvali me svojim ogromnim rukama.”

7. “Kad je moj sin bio mali, pričala sam mu o sadnji krumpira i objašnjavala kako rastu. “Znam mama, sadio sam ih kad sam bio stari čovjek.””

child animated GIF

8. “Moja supruga i ja kupali smo našu malenu kćer i objašnjavali smo joj da joj genitalije uvijek moraju biti čiste. Ona je bezbrižno rekla “Nitko me ne dira dolje. Jednom su pokušali, nakon što su provalili vrata, ali ja sam se borila. Umrla sam, i evo me sada ovdje.”

9. “Zašto plačeš dušo?” – upitala sam kćer. Ona mi je rekla da vidi zločestog čovjeka u kutu. Kada sam pogledala u kut, pala je lampa s police. Tu noć je spavala s nama u krevetu.

10. “Nakon što se rodio moj sin, moja kći ga je gledala i rekla mi: “Tata, on je čudovište. Moramo ga spaliti.””

Izvor: index.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button