Crna hronikaTuzla

PUCNJAVA U TUZLI: Ranjeni Željko i Armir, napadač i dalje u bijegu










Rano jutros oko 01:00 sati u Rudarskoj ulici ispred zgrade na broju 21. za sada nepoznati napadač maskiran kapuljačom ispalio je više hitaca iz oružja prema Željku Martinoviću i Armiru Mujiću prilikom čega je ranio obojicu.

Potparol Tužilaštva TK Admir Arnautović ističe da njih dvojica prolaze kroz krivičnu evidenciju MUP-a kantonalnog Tužilaštva, međutim trenutno ne zna koja su krivična djela u pitanju i u kojim su fazama ti krivični postupci.

“Jutros oko 01:00 sat u Rudarkoj ulici u Tuzli za sada nepoznati napadač koji je bio maskiran kapuljačom ispalio je više hitaca prema Željki Martinoviću i prema Armiru Mujiću. Željko Martinović je dobio nekoliko povreda, jedna od njih je u prijedjelu stomaka, a dvije u prijedjelu desne noge i lijeve noge. Prema informacijama s kojima ternutno raspolažemo, on je hirurškom šoku, ne znamo još njegovo zdravstveno stanje, dok je Armir Mujić zadobio povrede u prijedjelu desne noge. Dakle, mi trenutno tragamo, utvrđujemo identitet napadača dvojicu muškaraca. Također, utvrđuju se sve okolnosti koje su dovele do ovog događaja i naravno utvrđuje se motiv koji je uzrokovao ovakav napad.” ističe Admir Arnautović, potparol Tužilaštva TK



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button