SvijetZanimljivosti i zabava

Keanu Reeves se pojavio u pubu i jednom gestom oduševio zaposlenike










Keanu Reeves svoju je titulu najljubaznijeg holivudskog glumca ponovno opravdao kad se pojavio u jednom britanskom pubu i svojim dolaskom obradovao sve prisutne, a posebno zaposlenike.

Glumac trenutno boravi u gradiću Tring, a slobodno vrijeme odlučio je iskoristiti za posjet lokalnom pubu i tako iznenadio zaposlenike koji su podijelili priču na Facebook stranici puba.

“Rukovao se sa svima”

“Danas smo imali iznenadnog gosta na ručku. Kako drag čovjek. Upitali smo ga bi li se htio fotografirati s ekipom iz kuhinje, a on je odmah ušetao u kuhinju, rukovao se sa svima i pohvalio hranu. Suvišno je i reći da im je popravio dan”, napisali su.

https://www.facebook.com/therobinhoodtring/posts/630475515749688

Zaposlenica puba je za britanski Metro otkrila i da je glumac u pubu naručio pivo, ribu s krompirićima i komad mesne pite te da je bio sam.

Miljenik javnosti

Poznata je stvar kako Keanu Reeves ne živi tipičnim životom zvijezda. Naime, unatoč ogromnom bogatstvu, glumac ne živi u vili niti ima tjelohranitelje, a voli se voziti podzemnom željeznicom i pomaže beskućnicima, s kojima često popije i pivo.

Reeves je poznat kao vrlo skroman tip koji svojim ponašanjem oduševljava fanove. Bilo da je riječ o naklonu na pozornici ili pak načinu na koji se fotografira s obožavateljicama, holivudski glumac uvijek iznova oduševljava fanove svojim toplim gestama.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button