Sport

Kalinić je OVU poruku poslao svim saigračima, odgovorila su mu samo dvojica










“Želim vam sreću”, kratko je napisao Nikola Kalinić saigračima nakon što je napustio kamp hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, piše index.hr.

Kalinić je otišao iz Rusije nakon sukoba s selektorom Zlatkom Dalićem. Dva puta odbio je ući u igru, preskočio je i trening pa mu je Dalić poručio da više ne računa na njega.

Možda će Vas zanimati i:

Odgovor u WhatsApp grupi svih reprezentativaca dobio je samo od dvojice igrača, a među njima nisu kapiteni Luka Modrić i Vedran Ćorluka, saznaju Sportske novosti od reprezentativaca u kampu u Rusiji.

Navodno su Modrić i Ćorluka prvi saznali za Dalićevu odluku da će poslati kući nezadovoljnog igrača i podržali ga u tome.

Prema istom izvoru Kalinić uopće nije slavio pobjedu protiv Nigerije u prvom kolu Svjetskog prvenstva već je sam otišao u svlačionicu, a s selektorom nije ni razgovarao iako je Dalić očekivao da mu se napadač Milana požali na svoj status.

Nakon Kalinićevog odlaska na konferencijama za novinare govorili su Milan Badelj, Šime Vrsaljko i Mateo Kovačić, a svi su jasno poručili šta misle o njegovom potezu izjavama da se ego mora ostaviti po strani, a ekipu spred svega.

Izvor: index.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button