BiznisTuzla

PROMOCIJA “Alpha smart energy”u BCC-u: Sve što vam je potrebno i što će vam olakšati zimsku sezonu










„Alpha smart energy doo Tuzla“ organizuje cjelodnevnu promociju kotlova i kamina na pelet „KENDA“ kao i ostale opreme za grijanje 27.10.2018 godine, od 11 – 20 h. u Bingo City Centru Tuzla.

Svi posjetioci će moći pogledati jedinstveni dizajn kamina i kotlova na pelet, spoj savremene tehnologije i tradicije u proizvodnji,  jednog od vodećih proizvođača opreme za grijanje „KENDA“ Cazin. Osim kotlova i kamina na pelet, izloženi će biti i pumpe za grijanje GRUNDFOS, pločasti radijatori CRAFTER, sobni termostati SASWELL, metalni ormari za grijanje i još mnogo opreme. Naše osoblje će Vam pomoći i ponuditi optimalna rješenja za zagrijavanje domova, kao i cijene svih proizvoda. Ne zaboravimo pomenuti da je u toku velika prodajna akcija u „alpha smart energy“ sa popustom od -15% na opremu za grijanje, a na kamine i kotlove KENDA dodatnih  5%. (ukupno 20%).

Da bi našim posjetiocima olakšali nabavku kotla na pelet, promociji će se pridužiti i MKF PARTNER, kako bi prezentovali način finasiranja i mogućnost kupovine na rate, sa povratom investicije, odnosno uštede od dodatnih od 15%.

Za sve naše drage goste, „Alpha smart energy“ sa partnerima su obezbijedili prigodne poklone, te malu zakusku.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button