LifestyleU fokusu

DANAS NAM JE DIVAN DAN, DIVAN DAN: Sretan rođendan našem vedrom producentu Vedranu Jahiću










Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, našem Veci rođendan, rođendan, rođendan 🙂

On je naš producent, ali je i pravi, mili glas Radio Kameleona koji vam svakodnevno saopštava raznovrsne informacije. Baš se tu ogleda njegova svestranost. Recimo, krećete li na put, jasno će vas upozoriti gdje da smanjite gas, kako se ne biste hvatali za glavu kada vam na adresu stigne plava koverta. Pored toga, već je specijalizirao Dobre vijesti i pregled utakmica, online klađenje, video i audio produkciju, ali definitivno je postao pravi stručnjak za sve sportove, te ih s ljubavlju prati i prenosi utiske našim čitateljima i slušateljima. Ova čestitka ne bi imala završetak kada bismo počeli nabrajati šta sve umije i koliko je vrijedan.

Dragi naš vedri Vedrane, naš Kopiću, nećemo ti poželjeti da ti se odmah ostvare sve želje, jer je lijepo da uvijek imaš o nečemu sanjati i maštariti. Neka ti želje kao iskrice sa prskalice osvijetle svaki put na koji kročiš.

Neka zdravlje i sreća budu tvoji vječni saputnici. U svakom tvom životnom koraku neka uz tebe idu razumijevanje, strpljenje, vizija, a u džepu uvijek nosi nekoliko rezervnih rješenja. Smij se, veseli, gazi sigurnim koracima kroz ostatak života.

Želimo ti najsretniji rođendan i čekamo kolače 🙂



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button