Crna hronikaVijesti

(VIDEO) Revizori BRUTALNO pretukli mladića u autobusu, a onda ga udarali dok se nije ONESVIJESTIO










Kontrolori N. P. i M. D. navodno su povrijeđeni u tuči sa putnikom u beogradskom autobusu na liniji 581, rečeno je u “Bus plusu” u petak neposredno nakon incidenta. Međutim, društvenim mrežama proširili su se snimci iz autobusa koji bacaju novo svjetlo na taj incident.

U tuči putnika i kontrolora “Bus plusa” u autobusu na liniji 581 kontrolor je prekoračio ovlašćenja i biće udaljen sa radnog mjesta dok se ne ispitaju svi detalji ovog događaja, rečeno je Blicu u kompaniji “Apeks”.

Najprije je pomenuti portal nezvanično izvijestio da su kontroloru “Bus plusa” N. P.  polomljeni prsti, dok je njegovom kolegi M. D. povrijeđeno oko.

U međuvremenu su na društvenim mrežama osvanuli snimci tuče u autobusu, na kojima se vidi kako dvojica muškaraca maltretiraju mladića u autobusu.

Korisnici Facebooka tvrde da su napadači zapravo dvojica povrijeđenih kontrolora, da je pretučeni mladić maloljetan i da se vraćao iz škole, a da su kontrolori prekoračili ovlašćenja.

Na snimku se vidi kako muškarac u plavom prsluku gura i stiska mladića u pokušaju da ga obori i tokom napada, u opštem metežu i vrisci u autobusu, udara ga o staklo. Njega su korisnici društvenih mreža identifikovali kao kontrolora N. P.

Na jednom snimku se jasno čuje vriska uplašenih putnika, i dok jedan od putnika iz zadnjeg dijela autobusa pokušava da priđe i da ih radvoji, drugi muškarac mu ne dozvoljava da se umiješa. Baš njega napadnuti momak u jednom trenutku, u pokušaju da se spasi, povlači za jaknu.

https://www.facebook.com/pardobrihljudi/videos/vb.100000179068281/2043073002375315/?type=2&video_source=user_video_tab

Na drugom snimku, napravljenom iz autobusa, mladić je oboren na zemlju pored vozila, dok ga muškarac u plavom prsluku udara u glavu, a pored njih stoji muškarac koji je spriječio putnika da ih razdvoji.

Nakon zadobijenog udarca, mladić se grči i pokušava da se provuče ispod bankine, vjerovatno u namjeri da pobjegne, ali se onesvještava.

Kako se saznaje, na lice mjesta je zbog ovog incidenta pozvana i policija i obavljen je uviđaj.

https://www.facebook.com/pardobrihljudi/videos/vb.100000179068281/2043258102356805/?type=2&video_source=user_video_tab



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button