Sport

Denver poražen, Jokić ubacio rekord karijere i zamalo izazvao tuču (VIDEO)










Košarkaši Denver Nuggetsa izgubili su od Phoenix Sunsa sa 129:124 i sada je rezultat 2-2 u seriji druge runde play-offa zapadne konferencije.

Nuggetsima nije pomogla ni fantastična poenterska partija Nikole Jokića – on je ubacio svoj novi play-off rekord od 53 poena, uz šut iz igre 20 od 30, i dodao je 4 skoka i 11 asistencija uz 6 izgubljenih lopti.

Možda će Vas zanimati i:

Jokić je tokom meča čak istrgao loptu iz ruku vlasniku Sunsa Matu Ishbiju, i time je zaradio tehničku grešku. Jokić je pokušao da odigra brz napad, ali Ishbija ga je u tome spriječio.

“Navijač je prvi stavio ruku na mene. Mislio sam da liga treba da nas zaštiti u tom slučaju, ali možda griješim. Vidjet ćemo,“ rekao je Jokić.

Na pitanje da li je znao kao je on, Jokić je rekao da jeste.

“Ali on je navijač, zar ne? Sjedi na terenu, znači da je navijač. Ne može da utiče na igru, trebalo bi da bude izbačen ukoliko utiče na igru.“

Ishbija je na poluvremenu rekao da ga više brine utakmica nego to što se desilo, i bio je na svom mjestu u drugom poluvremenu.

Čovjek koji je prelomio utakmicu bio je rezervista Sunsa Landry Shamet sa četiri trojke u posljednjoj četvrtini. Nuggetsi su se sve vrijeme borili, stigli i na -3 na 22 sekunde do kraja, ali su domaći sačuvali prednost.

Ponovo je sjajan bio Devin Booker sa 36 poena i Kevin Durent ubacio je 36. Za Nuggetse, osim Jokića, raspoložen je bio Jammal Murray sa 28 poena.

Peta utakmica igra se u utorak na srijedu od 4.00 po srednjoevropskom vremenu, u Denveru.



Izvor
N1info.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button