BiHBiznisKulturaTuzlaTuzlanski kantonVijesti

U četvrtak se otvara moderni tržni centar Belamionix u Tuzli

Uz koncert Mirze Selimovića i mnoštvo zabave










Jedan od vodećih trgovinskih lanaca na našem tržištu je Belamionix iz Brčkog, koji najavljuje, da će u četvrtak, 14.12.2023 god. sa početkom od 10 sati održati veliko otvaranje svog do sada najvećeg Tržnog Centra koji se nalazi u Tuzli na adresi Husinskih rudara bb, naselje Miladije.

Novi Belamionix tržni centar predstavlja jednu dimenziju više kada je riječ o samoj ponudi i sadržaju koja kupce očekuje i to na ukupnoj površini od 20.000 m2 na koliko se prostire ovaj objekat, i u kojem se pored hipermarketa Belamionix nalazi još 40 drugih prodajnih objekata različitog sadržaja.

Otvaranjem novog Belamionixa, kažu da će Tuzla dobiti jedan atraktivni i moderni trgovinski centar po kojem će biti prepoznatljiva u svom okruženju ali i šire. Posebno veseli činjenica za sve ljubitelje kupovine i dobre zabave, tržni centar Belamionix na jednom mjestu nudi veliki broj popularnih brendova, kao i drugih radnji različitog sadržaja po čemu bi trebao postati omiljena atrakcija za porodinčna druženja, zabavu i ugodnu kupovinu.

Otvaranjem ovog Tržnog Centra novi posao je dobilo oko 400 novih radnika.

Na dan svečanog otvaranja novog TC Belamionix u Tuzli sve kupce očekuje mnogo sadržaja od kojih izdvajaju: ceremoniju svečanog otvaranja Tržnog Centra sa početkom od 10h, podjelu 2.000 poklon paketa za prve kupce koji ostvare kupovinu u hipermarketu u minimalnom iznosu od 20,00 KM, veliki broj sniženja u svim radnjama, posebnu zabava za najmlađe posjetioce i druženje sa maskotama iz najpopularnijih dječijih crtića u vremenu od 15h -17h kao i veliki koncert pjevača Mirze Selimovića sa početkom od 18h.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button