Promo

Jedinstvena akcija “Bingo za bebe“ se nastavlja – 0% marže na hranu za bebe










Nakon izuzetno uspješne društveno-odgovorne akcije u 2023. godini Bingo za bebe, najveći trgovački lanac u BiH i ove godine nastavlja sa svojim jedinstvenim doprinosom društvu.

Odričući se marže na hranu za bebe tokom cijele 2023. godine, Bingo je odvojio preko 500.000 KM i osigurao da su ovi proizvodi pristupačniji za roditelje širom BiH. Tako je ukupno milion i šest stotina hiljada različitih proizvoda iz kategorije hrane za bebe postalo dostupno svima po nižim cijenama.

A i ove godine, vrata svojih trgovina Bingo otvara jednoj posebnoj rodi – Bingo rodi.

Možda će Vas zanimati i:

„Bingo Roda ponovo donosi akciju Bingo za bebe 0% marže na hranu za bebe, do kraja godine jer želimo pružiti podršku roditeljima u njihovoj najvažnijoj životnoj ulozi. Istovremeno, cilj nam je učiniti proizvode iz kategorije hrane za bebe dostupnim po povoljnim cijenama. Vjerujemo da ćemo sa ovom, ali i novim aktivnostima koje planiramo u skoroj budućnosti, uspjeti odgovoriti na potrebe naših kupaca i osigurati najbolje uslove za kupovinu,“ ističu iz kompanije Bingo.  

Kao i prethodne godine, proizvodi iz kategorije hrane za bebe – hrana za bebe, kašice i sokovi za bebe, te voda za bebe, će se prodavati s 0% marže u svim Bingo trgovinama širom BiH.  Iz Bingo grupacije i Bingo trgovačkog lanca poručuju kako će i dalje podržavati najmlađe generacije i njihove roditelje, ali i da će nastaviti pratiti potrebe zajednice u kojoj su njen aktivni član. Svojim djelovanjem, u čijem je fokusu porodica kao stub društva, kompanije žele nastaviti stvarati priče o ljubavi, brizi i podršci kojim će unaprijediti lokalne zajednice i društvo u cjelini.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button