Promo

Jedinstveni Murano lusteri u Malpezi
Na čarobnom otoku Murano, u Veneciji, stvoren je jedinstven svijet svjetlosti koji oduzima dah. U malim radionicama na ovom otoku, majstori stakla oblikuju nevjerovatna remek-djela koja se nazivaju Murano lusteri.

Ovi lusteri nisu obični komadi stakla; oni su izrađeni s posebnom pažnjom i vještinom koja se prenosi s generacije na generaciju.

Ono što čini ove lustere posebnima nije samo njihova izuzetna ljepota, već i jedinstvena priča koju svaki od njih nosi.

Svaki Murano luster ima svoj vlastiti karakter, kao da je živo biće koje priča priču kroz svjetlost. Od klasičnih i elegantnih do modernih i razigranih, ovi lusteri odražavaju raznolikost stila i kreativnosti majstora stakla na otoku.

Osim što su umjetnička djela, Murano lusteri su i svjetlosni performansi. Posjedovanje Murano lustera postalo je simbol elegancije i luksuza širom svijeta. Oni krase palate, dvorce i moderne interijere, donoseći dozu venecijanskog šarma i umjetničkog naslijeđa. U svijetu Murano lustera, svaka svjetlosna nijansa ima svoje značenje, stvarajući atmosferu koja nadmašuje običnu rasvjetu. Ovi jedinstveni lusteri ne samo da osvjetljavaju prostor, već i dodaju poseban duh koji ostavlja bez daha svakog ko ih doživi.

Potražite svoj Murano luster u Salonu rasvjete Malpeza u ulici 21. april br. 6 preko puta Termoelektrane Tuzla ili na facebook stranici.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button