TuzlaTuzlanski kanton

Tuzla: Osjećajte svježinu i čistoću uz Fresh & Clean tepih servis!
Vaši tepisi zaslužuju pažnju i brigu, a mi smo ovdje da vam pružimo najbolju uslugu čišćenja tepiha.

Fresh & Clean Tepih Servis nudi vam vrhunsko mašinsko pranje tepiha uz niz fantastičnih pogodnosti!

Najnovija tehnologija za čišćenje: Izvanredna TEHNIX PRO mašina je prava čarobnica kada je u pitanju čišćenje vaših tepiha. Opremljena s čak 8 precizno usklađenih četki, ona pažljivo i dubinski čisti svako vlakno tepiha.

Možda će Vas zanimati i:

Centrifuga u našoj mašini impresionira sa svojih 1400 obrtaja u minuti, što omogućava temeljito ispiranje i uklanjanje svih nečistoća.

A tresač s ugrađenim UV lampama dodatno garantira da se ne samo vidljive mrlje, već i mikroskopske grinje i bakterije efikasno eliminiraju.

Svi ovi inovativni elementi naše TEHNIX PRO mašine zajedno čine proces čišćenja tepiha ne samo temeljitim, već i dezinfikovanim. Nakon tretmana, vaši tepisi ne samo da izgledaju svježe i čisto, već su i higijenski čisti, stvarajući sigurno i zdravo okruženje u vašem domu. Vaši tepisi zaslužuju najbolje, a Fresh & Clean servis je tu da to omogući po pristupačnim cijenama.

Posjetite nas na adresi 04. APRILA BR. 41 (MILADIJE), 75000 Tuzla. Ne čekajte, već nas kontaktirajte danas putem brojeva: 061 070 098 i 062 841 841 kako biste rezervisali svoj termin i osigurali da vaši tepisi dobiju najbolju moguću brigu.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button