Lifestyle

Julia Roberts: Udaja za njega bila je moja najbolja odluka
U početku im nije išlo nimalo glatko jer su oboje kada su se upoznali i zaljubili već bili u vezama, ali pronašli su put jedno do drugog.

Holivudska glumica Julija Roberts  (55) proslavila se ulogama žena koje pronalaze sreću u ljubavi, a i izvan kamera živi pravu bračnu idilu.

24th Annual Critics Choice Awards - Arrivals - Los Angeles

Ona je već 21 godinu u sretnom braku s  Danielom Moderom, kamermanom kojeg je upoznala na setu filma ‘Meksikanac’, a s kojim danas ima troje djece.

Iako u početku im nije išlo nimalo glatko jer su oboje kada su se upoznali i zaljubili već bili u vezama, piše People.

Sve je počelo prilikom snimanja romantične komedije ‘Meksikanac’ 2000. godine, u kojoj je Roberts glumila s Bradom Pittom. Tada je bila u vezi s Benjaminom Bratom, a Moder je bio u braku s vizažisticom Verom Steimberg.

– On je razriješio svoj odnos, a ja svoj. Tada smo imali dobre temelje da započnemo odnos – rekla je glumica u razgovoru s Oprah Winfrey 2003. godine.

Ona je raskinula s Brattom u junu 2001., nakon četiri godine veze, dok je početkom 2002. Moder zaključio razvod sa Steimberg.

Par nije dugo čekao da okruni svoju ljubav te su uplovili u bračne vode i održali spektakularno vjenčanje na Moderovom ranču u New Mexicu na državni praznik 4. jula.

– Udaja za njega bila je najbolja odluka u mom životu. Kada sam ga upoznala, osjetila sam ‘seizmičku promjenu’, kao da prvi put imam kontrolu nad vlastitom sudbinom. Znala sam da mi, na najčudesniji način, život više neće biti isti – rekla je Julia svojedobno.

24sata

– S godinama nam je odnos postao još bolji. Ostali smo si najdraže osobe na svijetu. Sretni smo jer između nas postoji neki neobjašnjivi sklad u svemu što radimo, iako ne radimo uvijek sve na isti način – objasnila je dalje.

Nakon tri godine braka, u novembru 2004., par je dobio blizance: sina Phinnaeusa i kćer Hazel. U junu 2007. obitelj je narasla na pet članova jer je Julia rodila još jednog sina, Henryja.

Osim što uživaju u obiteljskom životu, par uspješno surađuje na filmskom setu.

– Surađivali smo u puno projekata. Mogu reći da je najzaslužniji za moj uspješan nastup u trileru ‘Tajna u njihovim očima’. Ponekad budem nervozna jer želim da uvijek misli da sam odlična na setu – otkrila je Julia.

Glumica je njihovu ljubav odlučila proslaviti i originalnom gestom te je na londonsku premijeru filma ‘Karta za raj’ stigla u unikatnoj haljini Alexander McQueena s Moderovim inicijalima te datumima rođenja njihove djece.

Svoju 21. godišnjicu braka par je ove godine javno obilježio fotografijom strastvenog poljupca, kakve svakodnevno razmjenjuju otkad su se upoznali, vješto balansirajući obiteljskim i profesionalnim obavezama te pronalazeći najveću podršku i sreću jedno u drugome.

 

Ticket To Paradise World Premiere - London

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button