SvijetZanimljivosti i zabava

(VIDEO) Novinarka objavila snimke navodnog razgovora s Cristianom Ronaldom – sada se suočava s tužbom
Ovih dana društvenim mrežama proširila se snimka navodnog slučajnog razgovora arapske novinarke Halime Boland i fudbalera Cristiana Ronalda.

Boland je tvrdila da ju je Ronaldo slučajno nazvao dok je pokušavao dobiti suigrača u hotelu te snimku objavila na svom Snapchatu.

Međutim, ubrzo su se pojavile informacije da je Boland zapravo fabricirala Ronaldov glas te da do razgovora uopće nije došlo. Neki arapski mediji sada javljaju da Halemi zbog toga prijeti tužba Ronaldovog kluba, Al Nassra. Naime, Halima je u drugom videu objavila navodni razgovor u kojem je “Ronaldo” čak poziva i na večeru nakon treninga.

Saudijski novinar Abdel Azeez Alkhamees tvrdi da je već podignuta tužba protiv Halime Boland zbog zlouporabe umjetne inteligencije za lažiranje telefonskog razgovora s Ronaldom.

Ona pak tvrdi da ništa nije lažirala i dodaje da je u snimci pokazala broj na fiksnom telefonu gdje se vidjelo ime pozivatelja: “Nogometni klub Al Nasr.” Kaže i da čeka da uprava hotela objavi detalje o pozivu.

“Poštujem nogometni klub Al Nasr i velika sam obožavateljica Cristiana Ronalda, ali morala sam odgovoriti na sve ove lažne optužbe protiv mene”, tvrdi ona nakon optužbi koje je zanijekala.

 

Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button