Gdje izaćiTuzlaZanimljivosti i zabava

Dramar Centar – zabava na Ljetnom Ostrvu Snova

Oriflame predstavlja ekskluzivnu kolekciju proizvoda za njegu i ljepotu
Oriflame vas poziva na ekskluzivnu Ljetnu Ostrvo Snova zabavu koja će se održati u Dramar centru 10.8.2023. godine, od 18 do 19 sati. Ovo je događaj na kojem će vam biti zabavno, a možete očekivati i mnoge nagrade.

Na ovom nezaboravnom događaju, Oriflame će predstaviti svoju najnoviju kolekciju proizvoda za njegu kože i ljepotu, koja je rezultat godina istraživanja, inovacija i strasti za savršenstvom.

Možda će Vas zanimati i:

Jedna od ključnih komponenti ove kolekcije je linija proizvoda za njegu kože. Iz Oriflame-a vjeruju da ljepota počinje sa zdravom kožom, stoga su pažljivo formulirali proizvode kako bi pružili najbolju njegu za sve tipove kože. Uključujući proizvode za čišćenje, toniziranje, hidrataciju i zaštitu kože od štetnih vanjskih faktora. Svi Oriflame proizvodi su obogaćeni prirodnim sastojcima i visokokvalitetnim aktivnim tvarima, koje zajedno daju izvanredne rezultate.

Pored pomenutog, predstavit će i liniju dekorativne kozmetike koja će naglasiti vašu prirodnu ljepotu i istaknuti vaše osobine, široka paleta proizvoda uključuje temelje, pudere, ruževe, maskare, sjajila za usne i mnoge druge proizvode. Svi proizvodi su dugotrajni, visoko pigmentirani i bez štetnih sastojaka, kako bi vam omogućili besprijekoran izgled uz istovremenu brigu o zdravlju vaše kože.

Oriflame također nudi posebne kolekcije proizvoda za specifične potrebe, kao što su linija proizvoda za njegu zrele kože, proizvode za problematičnu kožu sklonu aknama i liniju proizvoda za osjetljivu kožu. Vjerujemu da svatko zaslužuje individualiziranu njegu i pristup, stoga su se pobrinuli da njihovi proizvodi odgovaraju različitim tipovima kože i njihovim posebnim potrebama.

Naš glavni cilj je pružiti vam vrhunsku kvalitetu i iskustvo koje će vam pomoći da se osjećate samopouzdano i prekrasno. Svi naši proizvodi su klinički testirani i odobreni od strane dermatologa, kako biste se osjećali sigurno u njihovoj upotrebi.

Na Ljetnom Ostrvu Snova, nudimo poseban program popusta za sve vas koji želite kupiti naše proizvode s popustom i osvojiti nagrade. Proizvodi će biti dostavljeni na vašu željenu adresu s popustom, poklonima i tiketom za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Svaki gost može očekivati i poklon dobrodošlice, kao i individualni pristup u Oriflame centru u TC Sjenjak, gdje ćemo biti na raspolaganju da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o našoj liniji kozmetičkih proizvoda.

Molimo vas da rezervirate svoje mjesto slanjem poruke s tekstom “Prijava na Ljetno ostrvo snovana viber, Whatsapp ili Signal broj: +38761601226, budući da je broj mjesta ograničen.

Pridružite nam se na Ljetnom Ostrvu Snova i doživite jedinstveno iskustvo ljepote i njege koje su pripremili za vas.

Vidimo se u Dramar centru!

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button