Gdje kupovatiIstaknutoPromoTuzlaVijesti

Omega shop obradovao deset kupaca vrijednim nagradama

Omega
U povodu obilježavanja rođendana Omega shopa, u petak, 21. jula na trećem spratu RK „Tuzlanka“ upriličen je promotivni program renomiranih brendova.

Posjetioci centra toga dana su mogli uživati u  bogatom sadržaju namijenjenom kupcima u cilju prezentacije noviteta u shop-u kao i unaprijeđenja korisničkog iskustva.

Zanimljiv asortiman predstavili su i brendovi: „Beko“, „Grundig“, „Tefal“, „Rowenta“, “Atlantic”, „Electrolux“ i „Philips“ uz mogućnost testiranja odabranih uređaja, a svoje usluge i benefite pri kupovini prezentovala su i mikrokreditna društva „Partner“ i „Mikrofin“.

Po završetku rođendanskog programa izvučeni su sretni učesnici nagradne igre koja je trajala od 15.7.-21.7. i deset kupaca je obradovano vrijednim poklonima iz asortimana malih kućanskih aparata.

Ovom simboličnom nagradnom igrom u trajanju od sedam dana željeli smo iskazati zahvalnost i nagraditi povjerenje koje nam pružaju naši kupci tokom svih ovih godina, učinivši Omega shop u RK „Tuzlanka“ prepoznatljivom i istaknutnom trgovinom u segmentu bijele tehnike, elektronike i malih kućanskih aparata. Zbog toga smo jako ponosni!  Programom koji smo organizovali u petak, 21.jula  u sklopu shop-a defintiivno smo započeli jedno novo poglavlje korisničkog iskustva kupovine – a to su prije svega B2B korneri sa prodajnim predstavnicima koji su imali poseban pristup prema kupcima i njihovim upitima,  provjerom kvalitete uređaja na licu mjesta i akcijskim popustima na cjelokupan asortiman. Ovu praksu ćemo nastojati primjenjivati i u budućnosti u cilju zadovoljenja potreba naših vjernih kupaca.“ – rekla je Ines Mešić, glasnogovornica Omega d.o.o.

U nastavku donosimo spisak obezbijeđenih uređaja za dobitnike nagradne igre:

  1. KONVERTOR Solius Digital + WiFi 2000W
  2. PHILIPS SOUNDBAR
  3. TEFAL APARAT ZA VERTIKALNO PEGLANJE POP-UP
  4. ELECTROLUX BLENDER
  5. PHILIPS PEGLA ZA KOSU
  6. BEKO TOSTER ZA SENDVIČ
  7. PHILIPS CITRUSETA
  8. GRUNDIG FIGARO CURL SENSATION
  9. ELECTROLUX RUČNI MIKSER
  10. GRUNDIG MAŠINA ZA ŠIŠANJE

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button