SvijetZanimljivosti i zabava

Nakon što im je kuhar zabranio ulaz vegani preplavili restoran lažnim rezervacijama
Poznati kuhar John Mountain zabranio je veganima ulaz u svoj restoran nakon što mu je nezadovoljna mušterija ostavila negativnu recenziju, a on je s njom započeo javnu raspravu koja je poprimila epske razmjere.

“Nažalost, svim veganima je zabranjen ulazak u Fyre (zbog razloga vezanih za mentalno zdravlje). Zahvaljujemo vam na razumijevanju”, pisalo je u obavijesti.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0AMJFfrkqaNsGwSrs57o4VkFVk23qnHiLKavjgztiDXiRNK2v7qm9DLaAHKZ3CEfel&id=100063798351994&ref=embed_post

Nakon što je veganima zabranio ulaz u svoj restoran i poručio im da mogu “odjebati”, restoran Fyre u Connollyju u Australiji preplavljen je lažnim rezervacijama.

Chef tvrdi da su vegani “bombardirali” restoran lažnim rezervacijama, zbog čega je bio prisiljen uvesti naknadu za rezervaciju u iznosu od 30 australskih dolara (oko 18 eura). “Zbog učestalosti lažnih veganskih rezervacija bili smo prisiljeni zatražiti naknadu za rezervaciju od 30 australskih dolara po osobi”, piše u obavijesti.

Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button