Festival Savremene ŽeneIstaknutoU fokusu
U fokusu

Oriflame – Zajedničko slavljenje ljepote na Festivalu savremene žene

Jedan od partnera ovogodišnjeg, šestog po redu festivala Savremene žene je i kompanija Oriflame.

Kompanija Oriflame preko 50 godina omogućava ljudima iz cijelog svijeta da slave svoju ljepotu i ostvaruju svoje snove. Za ljubitelje ljepote kreiraju i nude visokokvalitetne, sigurne, moderne proizvode i jedinstvenu priliku da postanu dio globalne zajednice.

Sa preko 50 godina iskustva Oriflame nudi kvalitetne, jednostavne i visokoefikasne proizvode, kreirane uz pomoć najnovijih, inovativnih i često revolucionarnih naučnih istraživanja. Konstantno traže bolja rješenja i tehnologije kako bi kreirali inovativne proizvode koji daju rezultate, a istovremeno poštuju vas i prirodu. Oriflame patentirane tehnologije i inovacije često su dopunjene klinički dokazanim testiranjima proizvoda.

Oriflame naučnici i stručnjaci pokrivaju brojne discipline i ekspertna polja, uključujući između ostalog i formulacije, hemiju, fiziologiju, biologiju, starenje i analizu kože, nutricionizam, kliničko testiranje i kontrolu. Njihovi stručnjaci zajedno s najmodernijim institucijama za istraživanje i razvoj, omogućavaju da kreiraju sigurnije i bolje proizvode za korisnike.

Dobrodošli na šesti Festival savremene žene koji će se održati od osmog do 11. juna u Tuzli – Otvorenom gradu ženskog uspjeha i kreativnosti.

 

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button