Promo

Novi poslovni poduhvat Facerta: Mladi tim odlučio se za novu lokacije i proširenje proizvoda i usluga
Kada tragate za ubjedljivo najboljim proizvodima i uslugama vrhunske kvalitete u sferi digitalne štampe rješenje je u blizini. Faceart doo prepoznatljiv, prestižan, ali istovremeno dostupan svima.

Faceart, jedinstvena kompanija na području Gornje Drinske regije, odnedavno posluje na novoj lokaciji u ulici Meha Drljevića bb na lijevoj obali Drine, u neposrednoj blizini kantonalnih i gradskih institucija. Kompanija je osnovana prije više od deset godina, a za kratko vrijeme izgradila je povjerenje mnogobrojnih klijenata što je dalo motiv menadžmentu da krene u nove poslovne poduhvate u čijem fokusu je proširenje unaprijeđenja usluga klijentima, kroz opremanje savremenog i modernog maloprodajnog objekta široke lepeze proizvoda kancelarijskog, školskog, štamparskog, it orprema i promotivnih proizvoda.

Možda će Vas zanimati i:

Misija tima Facearta koji čine mladi i dinamični ljudi sa inovativnim i kreativnim rješenjima je ponuditi najbolje usluge i ispuniti želje klijenata. U tom cilju kompanija je obezbijedila najsavremenije mašine i tehnologiju koji su jedinstveni na ovim prostorima, a omogućavaju visok kvalitet proizvoda, zadovoljavajući tako i najzahtjevnije potrebe klijenata.

Faceart radi u cilju ispunjenja želja klijenata, ali nudi kvalitetne prijedloge i rješenja, po čemu je prepoznatljiv. Potkrepljuju to i činjenice o kvalitetnim i originalnim proizvodima vrhunske izrade.

Proizvodni program Facearta je usaglašen sa specifičnim zahtjevima tržišta i udovoljava svim zahtjevima klijenata, uz brojne posebne usluge koje značajno ubrzavaju i pojednostavljuju poslovne procese. Shodno širini asortimana i broju partnera sa kojima surađuju spremni su odgovoriti najzahtjevnijim poslovima.

Partnerima  i klijentima je poznato da je svaki proizvod koji dolazi iz Faceart d.o.o. originalan, aktuelan na tržištu, te da posjeduje važeću garanciju i obezbjeđen servis što omogućava potpuno sigurno, jednostavno i efikasno poslovanje.

Back to top button