Festival Savremene ŽeneIstaknutoU fokusu
U fokusu

Centralno grijanje Tuzla ovogodišnji partner Festivala Savremene žene
Centralno grijanje Tuzla, koje je osnovano sada već davne 1977. godine, jedan je od partnera Festivala savremene žene.

Centralno grijanje dd Tuzla osnovano je 1977. godine i od tada svojim korisnicima pruža usluge centralnog grijanja koje se po pouzdanosti, kvalitetu i cijeni ne može mjeriti ni sa jednom drugom vrstom grijanja u Bosni i Hercegovini.

Zbog toga se Tuzla kao mjesto ugodnog življenja sa pravom može nazvati i “Energetski efikasnim gradom“.

Tokom cijelog perioda formiranja ’’Centralno grijanje’’ d.d. Tuzla izraslo je u jednu respektabilnu firmu koja će nadamo se u budućnosti biti uzor drugim firmama iz ove oblaasti. Dosadašnji uspjeh firme ostvaren velikim dijelom zaslugom rukovodstva i uposlenika, ali bez podrške Općinskih struktura ne bi to uspjela. Općinske vlasti su također zainteresovane za ove firme jer dobrim radom obezbjeđuju napredak i bolje uslove življenja svom građanstvu. Kanton i Općina su dužni zajedno sa svim komunalnih preduzećima konstantno unositi novu vrijednost i time dati individualni pečat komunalnoj strukturi na nivou Kantona i Općina. Svako od nas je bitan u tom lancu zajedničkog napretka. I svako od nas može dati mnogo. Nadamo se da dolazi vrijeme kada će naša iskustva u ovoj oblasti moći da pruže putokaz drugima ….

Registrujte se jer je vremena ostalo još sasvim malo. Svojom registracijom osiguravate pristup svim festivalskim sadržajima offline ili online. 

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button