Crna hronikaRegion

Beograd: Preminula teško ozlijeđena učenica OŠ “Vladislav Ribnikar”
U beogradskoj Dječjoj klinici u Tiršovoj jutros je preminula djevojčica koja je bila teško ozlijeđena u masovnoj pucnjavi u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” 3. maja, priopćilo je srbijansko Ministarstvo zdravlja.

Kako stoji u priopćenju, pacijentica koja je s teškim ozljedama glave opasnim po život bila zbrinuta u Univerzitetskoj dječjoj klinici u Tiršovoj, preminula je jutros i pored hitne kirurške intervencije i svih poduzetih mjera intenzivnog liječenja.

Osmero učenika i zaštitar osnovne škole “Vladislav Ribnikar” u središtu Beograda ubijeni su, a još šestero je ozlijeđeno 3. maja kad je na njih pucao 14-godišnji učenik te škole.

Srbijanska ministrica zdravlja Danica Grujučić u svoje i u ime Ministarstva zdravlja izrazila je sućut obitelji nastradale djevojčice, prenosi Radiotelevizija Srbije.

Djevojčica je deseta žrtva masovnog ubojstva koje je potreslo Srbiju i regiju, a u dvije masovne pucnjave u beogradskoj osnovnoj školi, te u tri sela kod Mladenovca dan kasnije, ubijeno je ukupno 17, a ranjena je 21 osoba.

Na prosvjede protiv nasilja u javnom prostoru u ponedjeljak i petak pozvala je proeuropska oporba koju Vučić optužuje da želi preuzeti vlast bez izbora. Vučić za vođe oporbe kaže da su “lešinari i hijene”, jer su ljude pozvali na prosvjede tijekom dana žalosti nakon dvije tragedije koje su zadesile Srbiju.Izvor
FENA

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button