Izdvojeni članakTuzlaVijesti

ZAPLEŠI I OSVOJI TABLET!
“Pleši za osmijeh i zdravlje” – Poziv svim školarcima iz Tuzle!

Centar za ples i rekreaciju iz Tuzle implemetira projekat “Pleši za osmijeh i zdravlje” podržan od grada Tuzla. Djeca od prvog do devetog razreda osnovnih škola koje gravitiraju u Tuzli, mogu se javiti na fb ili instagram profil:

Možda će Vas zanimati i:

Centar za ples i rekreaciju, porukom kroz inbox ili pozivom na 061 979 602 i prijaviti u BESPLATNU ŠKOLU PLESA.

Prijavom, djeci se omogućava druženje u zdravom okruženju sa djecom sličnog uzrasta, savladat će osnovne korake raznih plesova primjerenih njihovom dobu, i na kraju IZVLAČENJE za SRETNOG dobitnika TABLETA.

Ples je aktivnost koja upošljava i tijelo i mozak, spada u jednu od boljih antistresnih tehnika, te jača motoričke i kognitivne sposobnosti. Ples je tehnika koja opušta, ispunjava veseljem, zadovoljstvom i dobrim raspoloženjem. Onaj ko pleše bolje spava, razvija samopouzdanje, unaprjeđuje memoriju i koncentraciju, zadovoljniji je i bolje raspoložen.

Prijavite svoje dijete u BESPLATNU ŠKOLU PLESA u Centar za ples i rekreaciju. Prijava traje do 10.06.2023. godine! Treninzi besplatne škola plesa održavat će se subotom i nedjeljom u moderno i funkcionalno uređenim prostorom Centra za ples i rekreaciju (zgrada Centra za kulturu).

Čekamo vas!
Budite marljivi i radoznali, te osvojite vrijednu nagradu: TABLET, te BESPLATNO naučite jednu vrijednu društvenu vještinu – PLES.

Plešimo zajedno!Možda će Vas zanimati i:

Back to top button