Autoshow weekIstaknutoTuzlaTuzlanski kantonVijesti

Automobilska euforija: Auto Show Week sa novim datumom donosi spektakularnu automobilsku revoluciju!
Sa velikom radošću smo najavili nadolazeći Auto Show Week koji je trebao biti održan ovaj petak, 19.05. međutim moramo vas obavijestiti da smo prisiljeni odgoditi događaj zbog nepovoljne vremenske prognoze koja uključuje mogućnost kiše.

Vaša sigurnost i udobnost su nam uvijek na prvom mjestu, a nažalost vremenski uslovi nisu u skladu za stvaranje optimalnog doživljaja Auto Show Weeka.

Možda će Vas zanimati i:

Obzirom da ni Vi, a ni program ne zaslužuje da ispašta zbog namrgođenih oblaka, donijeli smo odluku da pomjerimo događaj na novi datum kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo.

Radujemo se što vas obavještavamo da je novi datum Auto Show Weeka sada 16.06. i sigurni smo da ćemo do tada evakuisati svaku kap kiše!

Vjerujemo da će ova promjena biti samo korak unaprijed prema ovom jedinstvenom događaju na  kojem ćemo imat ćemo priliku vidjeti najnovije automobile, sudjelovati u testnim vožnjama, uživati u atraktivnim prezentacijama i iskusiti sve čari svijeta automobila.

Nastavite pratiti naše službene kanale i web stranicu kako biste bili informisani o svim nadolazećim detaljima i novostima vezanim uz Auto Show Week.

Hvala vam na razumijevanju i podršci. Budimo optimistični i radujmo se druženju 16.06. , kada ćemo zajedno proslaviti ljubav prema automobilima kako i dolikuje.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button