SportTuzlaZanimljivosti i zabava

Ziljkić se otvoreno oglasio o incidentu na Tušnju: Evo šta se dogodilo (VIDEO)
Nakon utakmice desile su se i nemile scene na stadionu Tušanj. Prve informacije govorile su kako su fudbaleri Sarajeva, zajedno sa jednim dijelom stručnog štaba ušli u fizički sukob sa obezbjeđenjem. Potom su se pojavile informacije kako je protiv fudbalera Sarajeva Almedina Ziljkića i trenera golmana sarajevske ekipe Ibre Hodžića podnesena prijava u Upravi policije MUP-a TK.

Nekoliko sati nakon utakmice i incidenta, oglasio se i fudbaler Sarajeva, Almedin Ziljkić, koji je u Instagram Story postavio razgovor sa jednom osobom iz obezbjeđenja, kao i dodatnu poruku u kojoj je detaljno opisao šta se dešavalo.

Možda će Vas zanimati i:

https://www.facebook.com/watch/?v=134330302935156

“Prvo da kažem, nisu to Tuzlaci, jer Tuzlaci su ljudine. Krenuo sam do člana rodbine, da mu dres poklonim, gdje su se našla dva čovjeka i počela po imencu da mi vrijeđaju ženu i dvoje djece, oni su mene gađali flašom, gdje sam je vratio i nisam mogao vjerovati šta se događa. Uz to lik iz obezbjeđenja se zaletio i nisam ni pomislio da će me udariti, u javnosti pokušava da se predstavi iskrivljena slika o svemu.

Danas sam dao gol i nisam slavio, jer sam igrao u Slobodi i nikada ne bi slavio. Opet kažem, Tuzlaci su moja braća, ovi pojedinci neka se stide. Evo momak sam kaže, da me napao kolega.

Ovo je sport, fudbal, nije mjesto u obezbjeđenju kompleksašima, koji hoće na foru da se čuje za njih.”

Pogledajte objavu Ziljkića:Izvor
sportske.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button