SvijetZanimljivosti i zabava

(VIDEO) Mačak Milo naučio je vlasnicu da mu grije krevetić u sušilici veša
Simpatični mačak Milo osvojio je srca TikTok korisnika svojom nevjerojatnom sposobnošću dresiranja svoje vlasnice Erike. Sve je zabilježeno u videu koji je pregledan više od tri miliona puta.

Milo ima samo jednu želju – da mu se krevetić ugrije u sušilici veša. Da bi to postigao, prvo sjeda pokraj krevetića pokušavajući privući Erikinu pažnju. Kada je uspije zainteresirati, Milo vodi svoju vlasnicu do sobe gdje je sušilica, a ako ga Erika ne slijedi do kraja, on će ili sjediti ispred prostorije čekajući je ili će skočiti na sušilicu.

Kada Erika shvati što njen ljubimac želi, uzima njegov krevetić i stavlja ga u sušilicu, dok Milo strpljivo čeka ispred nje da ciklus završi. Nakon što sušenje završi, pametni mačak pokazuje vlasnici gdje želi da mu stavi krevetić i napokon uživa u toplom ležaju.

@mrmilothechonk

When we moved he didn’t know how to tell me he wanted his bed warmed, and it only took me washing/drying it once for him to figure it out 😂 #foryou #foryoupage #lol #comedy #viral #cats #catsoftiktok

♬ Funny – Gold-Tiger

Ovaj preslatki video pokazuje koliko su mačke inteligentne i sposobne komunicirati sa svojim vlasnicima, a gledatelji videa su oduševljeni.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button