SvijetZanimljivosti i zabava

Reporter CNN-a posjetio hinduističku sektu, oni ga ponudili ljudskim mozgom (VIDEO)
Televizijski voditelj Reza Aslan jednom je prilikom pojeo ljudski mozak dok je snimao dokumentarac o svjetskim religijama s kanibalističkom hinduističkom sektom.

Naime, još 2017. CNN je emitirao seriju pod nazivom Believer with Reza Aslan, koja je, među ostalim, prikazivala i jedenje ljudskog mesa. U jednoj epizodi voditelj emisije Reza Aslan posjetio je kanibalističku hinduističku sektu i ponuđeno mu je ono što je predstavljeno kao komad ljudskog mozga.

Ne samo da je Aslan jeo meso nego je čak nosio ogrlicu napravljenu od dijelova ljudskog tijela, a lice mu je bilo namazano pepelom kremiranog čovjeka. U jednom trenutku epizode jedan od pripadnika Aghori nomada koje je Aslan posjetio čak je zaprijetio da će mu “odsjeći glavu ako nastavi toliko pričati”.

Snimanje je brzo završeno kada je pripadnik sekte počeo bacati vlastiti izmet na Aslana i ostatak ekipe CNN-a natjeravši ih da odu. Prije emitiranja epizode Aslan je na Facebooku napisao: “Želite li znati kakvog je okusa mozak mrtvog tipa? Drveni ugljen. Bio je spržen!”Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button