Region

Registracije otvorene: Prestižna međunarodna konferencija na Bledu sa više od 400 lidera iz poslovnog svijeta

U petak, 19. maja 2023. godine, Bled će ugostiti međunarodnu konferenciju pod nazivom “Od kriznog menadžmenta do novog optimizma”.

Među govornicima nalaze se neka od najvećih imena poslovnog svijeta poput Esko Aho, bivšeg premijera Finske čija je vlada dovela zemlju na vrh svjetske konkurentnosti; Mate Rimac, osnivač i predsjednik Rimac Automobila te CEO Bugatti Rimac; Carin-Isabel Knoop, izvršna direktorica Harvard Business Schoola; Muhtar Kent, bivši predsjednik tvrtke Coca-Cola i drugi istaknuti govornici.

Konferenciju organiziraju Bloomberg Adria i Vlada Republike Slovenije, a očekuje se da će okupiti više od 400 izvršnih direktora, stručnjaka i predstavnika vlada iz Slovenije, Hrvatske i drugih zemalja. Tokom konferencije će istaknuti lideri iz poslovnog svijeta, politike i stručnjaci iz različitih područja podijeliti svoja znanja, iskustva i savjete.

 

Konferencija je također dobila podršku dva važna stručna udruženja, Udruženja menadžera Slovenije (Združenje Manager) i Hrvatske udruge poslodavaca (HUP Croatia), te AmCham Slovenije i Njemačko-slovenske gospodarske komore (AHK Slovenija).

“Konferencija će pružiti izvrsnu priliku za učenje kako skoro ništa nije nemoguće ako postoji predanost, hrabrost i znanje. I jaka mreža”, izjavila je Prof. Danica Purg Predsjednica IEDC-Bled School of Management.

“Pridružite nam se u Bledu i povežite se sa svojim kolegama i globalnim liderima”.

Registracija za konferenciju je otvorena, a više informacija možete pronaći na web stranici konferencije. Ovo je jedinstvena prilika za sve koji žele čuti inspirativne govore i razmijeniti ideje s vodećim stručnjacima iz različitih područja. Stoga, ne propustite priliku i prijavite se za sudjelovanje na konferenciji.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button