SvijetZanimljivosti i zabava

Google Auto Street View se sudario s motociklistom pa pobjegao?
Google street view može biti prava riznica bizarnih trenutaka uhvaćenih kamerom, no ovaj je poseban po tome što je u njemu sudjelovao auto koji snima ulice.

Naime, korisnik Reddita podijelio je snimku bizarnog incidenta u kojem auto Google Street Viewa sudjeluje u prometnoj nesreći, a, sudeći prema snimci, udario je motociklista i zatim pobjegao s mjesta nesreće.

Neobičan incident

Prometna nesreća dokumentirana je na samim Google kartama s detaljnom snimkom na kojoj se vidi kako se osoba na motociklu polukružno okreće i kako je zatim s motora sruši automobil Google Street Viewa.

Iako Redditor koji je objavio snimku nije podijelio koordinate, javio se drugi koji je napisao da je prepoznao lokaciju te da se incident dogodio u mjestu Youpe Amadi u Senegalu.

“Kako je, dovraga, ovo dospjelo na Google?”

Jedan Redditor je napisao: “Zamislite da se Google Street View koristi kao dokaz”, a drugi dodao: “Kako je, dovraga, ovo dospjelo na Google? Ne učitavaju se u stvarnom vremenu, zar ne? Mislim da bi se auto vratio i prošao ponovno tim područjem da bi ima čistu verziju za upload? Ili barem zamaglio ovo, ali možda im je samo promaklo.”

“Otići svom šefu i reći: ‘Hej, upravo sam udario tipa pa bismo se vjerojatno trebali vratiti i ponovo slikati ovo područje’ moglo bi rezultirati gubitkom posla. Pretpostavljam da vozač nikada nije prijavljen ovo i nemaju osobu koja zapravo pregledava sve slike koje su snimili za Street View”, dodao je treći.

Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button