Zanimljivosti i zabava

Gdje su danas Žade i Lucas, zvijezde serije “Zabranjena ljubav”?

Serija je bila a hit, a glavni glumci su se zaljubili i 2005. godine dobili sina.

Brazilska sapunica “Zabranjena ljubav” početkom 2000-ih bila je jako popularna na ovim prostorima. Serija je bila pravi iskorak u dotadašnjoj TV produkciji  i pratila je priču o zabranjenoj ljubavi između Lucasa i Žade (Jade) sa neobičnim zaokretom i Lucasovim klonom.

Serija je stekla ogromnu popularnost kao i cijela glumačka postava, a mnogima od njih je ovo bila odskočna daska u karijeri.

Ulogu lijepe Žade utjelovila je glumica Giovanna Antonelli, a Murilo Benicio glumio je Lucasa (i još dva lika u istoj seriji) za kojim su uzdisale žene širom svijeta.

Giovanna Antonelli i Murilo Benicio

Malo je poznato da je upravo s Murilom dobila sina Pietra, koji danas ima 17 godina. Ipak njihova ljubav nije opstala i rastali su se nakon 4 godine braka ali su ostali dobri prijatelji.

Giovanna Antonelli, Murilo Benicio i njihov sin Pietro

Danas je glumica u sretnom braku sa rediteljem Leonardom Nogueirom sa kojim ima bliznakinje. I dalje je jako uspješna i poželjno lice mnogih kampanja. Godinama je nizala uloge u raznim projektima, a na Instagramu je prati preko 17 miliona ljudi.

https://www.instagram.com/p/B9P9wjrnrhl/?utm_source=ig_embed&ig_rid=af8e68c5-9d2d-491a-be44-2ac9d3472c26

Giovanna Antonelli svojom ljepotom je plijenila pažnju u seriji, ali i danas kada ima 47 godina.

https://www.instagram.com/p/Cl68Jp7OfhV/

Murilo Benicio se takođe i dalje bavi glumom, ima 51 godinu, a zanimljivo je da se 7 godina, do 2019. zabavljao sa Déborom Falabellom, koja mu je u seriji Zabranjena ljubav glumila kćerku Mel.

Pietro Benicio Antoneli se za razliku od svojih roditelja ne bavi glumom, ali mu kamere nisu strane – 2022. godine je potpisao ugovor sa modnom kućom  Waymodel.

Son of Giovanna Antonelli and Murillo Benicio ignores acting career: 'Ja Diego soon' | high hours
Pietro Benicio Antoneli sa svojim roditeljima
Pietro i Murilo Benicio

 Izvor
azra.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button