SvijetZanimljivosti i zabava

Čovjek u avionu gledao The Office, nije primijetio da zvijezda serije sjedi kraj njega (VIDEO)
Glumac Rainn Wilson, koji je utjelovio lik Dwighta Schrutea u sitcomu The Office, slučajno je “uhvatio” jednog putnika u avionu dok je gledao seriju koja ga je proslavila.

Američki glumac potajno je snimio muškarca koji nije shvatio ko se nalazi pored njega dok on uživa u seriji. To ipak ne čudi jer je glumac imao zaštitnu masku na licu.

“Kada osoba koja sjedi pokraj tebe nema pojma tko si…”, napisao je Wilson koji je snimku podijelio na Instagramu, a da bi cijela situacija bila urnebesnija, Wilsonov Dwight pojavio se na snimci nekoliko puta.

Serija The Office emitirala se na NBC-ju u devet sezona od 2005. do 2013., a prati uredske živote zaposlenika Dundera Mifflina koji rade u podružnici izmišljene tvrtke za papir u Scrantonu u Pennsylvaniji. Wilsonov lik Dwight Schrute, jedan od glavnih likova, nije samo prodavač papira nego i predani pomoćnik regionalnog menadžera Michaela Scotta (Steve Carell).

Serija je inače nastala prema britanskoj verziji, koju su stvorili Ricky Gervais i Stephen Merchant. Snimljena je jednom kamerom, lažnim dokumentarnim stilom. Finale serije, ovjenčano odličnim kritikama, izvorno je emitirano 16. svibnja 2013., a pogledalo ga je oko 5.69 miliona gledatelja.

Unatoč prestanku emitiranja prije deset godina, The Office je bio najgledanija serija na Netflixu tijekom pandemije covida-19 2020. godine. Skupila je ukupno 57.1 milijardu minuta gledanja, što ju je učinilo najgledanijom serijom u SAD-u, prema Nielsenu.

Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button