Zanimljivosti i zabava

Beograd: Izdaje stan u kom su Jala i Buba snimali spot, morate potpisati ugovor za održavanje stana kao u spotu
Oglas za izdavanje stana u Beogradu privukao je znatnu pažnju na društvenim mrežama jer stanodavac navodi da ima posebnu sentimentalnu vrijednost jer su u njemu bh. reperi Jala Brat i Buba Corelli navodno snimali spot za pjesmu “Karantin”.

Stvari koje su koristile poznate ličnosti znaju privući znatnu pažnju te dodatno dobiti na cijeni, a nekima i na “sentimentalnoj” vrijednosti. Slijedom toga se u oglasima kad se takve stvari prodaju najčešće naglašava ko ih je koristio i zbog čega su posebne.

Jedan takav primjer veže se i za bh. repere Jalu Brata i Bubu Corellija koji su navodno snimali spot za pjesmu “Karantin” u stanu u Beogradu, a on se upravo izdaje.

Oglas za izdavanje stana privukao je znatnu pažnju na društvenim mrežama, upravo zbog navođenja spomenutog dvojca.

“Izdajem stan u kojem su Jala i Buba snimili spot. Ako ne cijenite umjetnost, suzdržite se od komentarisanja, hvala unaprijed”, poručio je stanodavac u oglasu.Naveo je da se “lijepo opremljeni” stan nalazi kod Vukovog spomenika i da su u njemu muzičari Jala i Buba snimili spot za pjesmu “Karantin”.

“Stan ima izuzetnu sentimentalnu vrednost. U svaki detalj je uloženo jako puno truda i rezultat je neponovljiv”, naveo je uz napomenu da je cijena 1.100 eura mesečno, dok Infostan iznosi oko 90 eura, a obavezan je i depozit u iznosu od 1.600 eura.

Također, vlasnik je imao i jedan zanimljiv zahtjev: “Zakupac mora potpisati ugovor za održavanje stana u originalnom stanju i rasporedu, kao u spotu za pjesmu ‘Karantin'”.

Fanovi repera su na društvenim mrežama iskazali sumnju u autentičnost tvrdnji vlasnika stana te su naveli da je spot zapravo sniman u Sarajevu.Izvor
klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button