Izdvojeni članakTuzlaU fokusuVijesti
U fokusu

Bingo d.o.o. svojim kupcima nastavlja sufinansirati cijenu ulaznica za Panoramski točak u Tuzli
Nova i jedinstvena atrakcija rotirajuće panorame koja je po prvi put stigla u BiH doprinijela je daljoj i snažnijoj promociji grada Tuzle.

Zbog velikog interesa kompanija Bingo doo odlučila je produžiti akciju sufansiranja ulaznica od 1.5. do 7.5., kako bi, kako kažu, omogućili što većem broju građana da uživa u vožnji na panoramskom točku.

Možda će Vas zanimati i:

Također, iz Binga su poručili da ne vrše naplatu ulaznica i ni na koji način ne ostvaruju profit na osnovu toga. Svojim kupcima sufinansiraju 50% cijene ulaznice na panoramskom točku firme Fest. Kupovinom u iznosu od 50 KM i više kupci ulaznicu za odrasle mogu kupiti u pola cijene.

Popust vrijedi uz račune izdate dan prije vožnje ili istoga dana. Iz Binga također ističu da su kompanija koja je svoju priču započela u Tuzli i uvijek će podržavati realizaciju sličnih projekata koji imaju vrijednost za lokalnu zajednicu.Nova i jedinstvena atrakcija rotirajuće panorame koja je po prvi put stigla u BiH doprinijela je daljoj i snažnijoj promociji grada Tuzle. Zbog velikog interesa kompanija Bingo doo odlučila je produžiti akciju sufansiranja ulaznica od 1.5. do 7.5., kako bi, kako kažu, omogućili što većem broju građana da uživa u vožnji na panoramskom točku.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button