BiHPromo

Omega shop Ilijaš od sada na novoj adresi Podlugovi bb, TC Belamionix
U četvrtak 30.03.2023. godine, Omega d.o.o. je otvorila vrata Omega shop u Ilijašu koji se nalazi na adresi Podlugovi bb, TC Belamionix.

Omega shop Ilijaš već 5 godina uspješno posluje na adresi „I centra“ Ilijaš. Obzirom da su građani Ilijaša prepoznali svog pouzdanog partnera u svijetu bijele tehnike i potrošačke elektronike Omega shop na novoj adresi nudi veći asortiman poznatih brendova.

Možda će Vas zanimati i:

Omega d.o.o. je lider na BH tržištu bijele tehnike i potrošačke elektronike, te kao generalni uvoznik brendova Beko i Grundig svoje proizvode plasira na tržište kroz 38 maloprodajnih objekata i mrežom preko 150 distributera širom BiH.

 

U skladu sa svojim sloganom „Mjesto sigurne kupovine“ Omega d.o.o. svojim potrošačima pored ponude uređaja vrhunskog kvaliteta pruža i niz postprodajnih usluga kao što su besplatna dostava, unošenje aparata u stan te servisnu podršku tokom garantnog perioda kroz vlastitu servisnu mrežu.

Kupovina u Omega shopu-u može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi sa kojima Omega d.o.o. ima ugovor, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste.

Povodom otvorenja, u Omega shopu Ilijaš pored redovnih mjesečnih akcija kupci ostvaruju i 10% popusta na kompletan neakcijski asortiman. Najbrži kupci na poklon dobijaju dm poklon bon u vrijednosti od 20 KM, a sve kupce očekuje lijepo druženje.

Hvala Vam na ukazanom dugogodišnjem povjerenju i pozivamo Vas da posjetite Omega shop Ilijaš na novoj adresi Podlugovi bb, TC Belamionix.

Dobrodošli!!!

Omega shop IlijašKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button