Sport

Benzema na ljeto sprema neočekivan transfer u Italiju?
KARIM BENZEMA (35) je više puta naglašavao kako bi karijeru volio okončati kao nogometaš Real Madrida, ali činjenica jest da se u toj priči ne pita samo njega.

Trenutni ugovor istječe mu na ljeto, a Real ima pravo, ako ne uspije kroz pregovore doći do uvjeta koji su mu prihvatljivi, jednostavno odustati od Benzeme i pustiti ga da kao slobodan igrač napusti klub.

Prema pisanju talijanske La Repubblice, Benzema već ima plan za transfer ako se to dogodi. Jose Mourinho je navodno rekao francuskom napadaču da bi ga u tom slučaju volio dovesti u Romu, a navodno ni samom Benzemi ta ideja nije odbojna. Dobro poznaje Mourinha i ne bi imao ništa protiv toga da ponovo igra pod njim.

Najveći problem za Romu bila bi Benzemina plaća, ali s obzirom na to da je Francuz već u ozbiljnim igračkim godinama, očekuje se da ne bi potpisivao ugovor dulji od godinu dana pa bi Roma to mogla financirati. Osim toga, La Repubblica piše da bi u tom poslu mogao sudjelovati Adidas jer sljedeće sezone postaje sponzor kluba, a od ranije je i Benzemin sponzor.

 Izvor
index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button