TuzlaTuzlanski kanton

Tuzla: Hashtag Autor zatvara svoja vrata
Hashtag Autor, jedan od najomiljenijih ugostiteljski objekata, zatvara svoja vrata.

Danas, 28.03.2023, je posljednja prilika za posjetu ovom mjestu i druženje sa timom koji je uložio puno truda i rada u stvaranju ugodne atmosfere za svoje sugrađane.

Ljetna bašta Hashtag Autora često je bila omiljeno mjesto za igru najmlađih, dok su njihovi roditelji mogli uživati u sigurnom mjestu za druženje sa prijateljima, proslavama rođendana te drugim svečanostima. Uz ukusnu hranu i organizaciju svadbenih veselja, Hashtag Autor se istaknuo po pripremi cateringa za sve klijente na najbolji i najisplativiji način.

Uprkos zatvaranju, ekipa Hashtag Autora se zahvaljuje svim klijentima na dosadašnjoj saradnji, posjetama, kao i konstruktivnim kritikama koje su im pomogle da unaprijede svoj rad. Njihov trud učinio je Hashtag Autor jednim od najomiljenijih mjesta u gradu.

 

Hashtag Autor je ostavio veliki trag u Tuzli, a njegovo zatvaranje će ostaviti prazninu u srca mnogih sugrađana. Nadamo se da će se ekipa Hashtag Autora uskoro pojaviti sa novim projektima i idejama kojima će obogatiti kulturnu i ugostiteljsku scenu grada.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button