BiHZanimljivosti i zabava

Prvo izdanje Music Festa Zlatna Nit: 24 benda na 3 stagea, 3 dana kampinga i nezaboravno iskustvo u prirodi
Prvi Music Fest Zlatna Nit donosi nezaboravno iskustvo sa čak 24 fantastična benda iz regije, podijeljena na 3 stage-a, i obećava tri dana jedinstvenog kampinga na fenomenalnoj prirodnoj lokaciji.

Nakon mnogo truda, organizatorima je uspjelo pronaći savršenu lokaciju za ovaj spektakularni događaj. Bosanska Krupa grad je sa 20 mostova i neopisivom prirodom, koju svaki posjetitelj mora doživjeti, a upotpunjuje je smaragdna rijeka Una, na kojoj će svi posjetitelji moći uživati, kupati se ili, za one avanturističkog duha, uroniti u nezaboravnu rafting avanturu.

Izuzetan lineup sačinjavaju regionalne zvijezde, koje će zajedno sa autorskim bendovima stvoriti nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Organizatori su pripremili i priliku za neafirmisane bendove,  prijavi se na stranici događaja i možda baš tvoj bend dobije priliku da nastupa oči u oči sa najvećim regionalnim zvijezdama!

Spremaju se mnoga iznenađenja i prilike, a sve informacije možeš pronaći na društvenim mrežama facebook i instagram.

Više informacije o programu festivala, kupovini karata i ostalnim pogodnostima, možete pronaći na web stranici festivala www.musicfestzn.org

Music Fest Zlatna Nit Vas očekuje 8., 9., i 10. juna, stoga se pripremite za ultimativnu ZoNu zabave!

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button