PreporučujemoTehnologijaZanimljivosti i zabava

Donosimo vam top 5 besplatnih AI Alata koje možete isprobati odmah
Umjetna inteligencija (AI) postaje sve više prisutna u svakodnevnom životu, a njen utjecaj na poslovanje i industriju nije zanemariv. Srećom, postoje mnogi besplatni AI alati koji su dostupni za upotrebu.

U današnjem svijetu, umjetna inteligencija postaje sveprisutna i mijenja način na koji radimo. Od jednostavne obrade teksta do složenih analiza podataka, AI alati mogu pomoći poboljšati produktivnost i učiniti svakodnevne zadatke bržim i jednostavnijim. U ovom tekstu, istražit ćemo pet besplatnih AI alata koji će vam pomoći u poslu i olakšati svakodnevni rad.


DALL-E je AI alat koji je stvorio OpenAI i koji koristi generativne modele za stvaranje slika. Ovaj alat je vrlo jednostavan za korištenje i omogućuje korisnicima da stvaraju jedinstvene i originalne slike samo pomoću teksta. DALL-E je idealan za umjetnike i kreativne ljude koji žele eksperimentirati sa stvaranjem novih ideja.

MidJourney  je AI alat koji koristi duboko učenje za analizu podataka i stvaranje predikcija. Ovaj alat je vrlo jednostavan za korištenje i idealan je za male tvrtke i poduzetnike. MidJourney može pomoći korisnicima u prepoznavanju trendova i izgradnji strategija za budući rast i razvoj poslovanja.

How to Create Synthetic AI Art With Midjourney

Nvidia Canvas 360 je još jedan impresivan besplatan AI alat koji se ističe u 2023. godini. Ovaj alat omogućuje korisnicima da stvaraju visokokvalitetne digitalne umjetničke radove u stvarnom vremenu. Koristeći tehnologiju umjetne inteligencije, Nvidia Canvas 360 automatski pretvara crteže u visokokvalitetne digitalne umjetničke radove sa živopisnim bojama i detaljima. Nvidia Canvas 360 omogućuje korisnicima da brzo i jednostavno stvaraju vrhunska digitalna umjetnička djela bez potrebe za posebnim tehničkim vještinama.

ChatGPT je besplatni AI alat koji je razvila tvrtka OpenAI i koji se koristi za stvaranje razgovora i odgovora pomoću dubokog učenja. Ovaj alat može pomoći tvrtkama u poboljšanju korisničkog iskustva putem chatbotova, ali se također može koristiti i u obrazovanju i istraživanju.

Todas las novedades de GPT-4 que tienes que conocer

Adobe Podcast je besplatni AI alat koji koristi umjetnu inteligenciju za automatsku transkripciju i obradu audio sadržaja. Ovaj alat može pomoći korisnicima u stvaranju sadržaja za podcaste i olakšati proces transkripcije i uređivanja. Adobe Podcast je vrlo jednostavan za korištenje i pruža korisnicima brzu i preciznu obradu audio zapisa.

Kako biste u potpunosti iskoristili ove besplatne AI alate, preporučuje se provođenje vremena u učenju o njihovim funkcijama i mogućnostima. Međutim, svi ovi alati su vrlo intuitivni i jednostavni za korištenje, pa ćete se vrlo brzo osjećati kao profesionalac u korištenju AI tehnologije.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button