Nagradne igre

VODIMO VAS U CINESTAR: Osvojite DVIJE ulaznice za film “Ups 2! Avantura se nastavlja”

Nagradne igre
Radio Kameleon i CineStar VAS vode na projekciju filma “Ups 2! Avantura se nastavlja”

Sve što treba da uradite jeste da zapratite na instagramu @radio.kameleon i ispod objave označite osobu s kojom želite pogledati ovaj film.

Nagradna igra traje do ponedjeljka (27.03.2023.) do 14 sati, kada ćemo slučajnim odabirom putem RANDOM.ORG odabrati sretnog dobitnika/icu.

CineStar Cinemas

SADRŽAJ FILMA:

Nastavak zabavne animirane avanture Ups! Noa je otišao. Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh.

Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noina arka pluta otvorenim morem. Nakon tjedana nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde.

Nakon niza nesretnih događaja Finny se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji – pod prijetnjom vulkana! U utrci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora spasiti svoje prijatelje, obitelji i cijelu koloniju od potpunog uništenja.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button