Lifestyle

Svijet joj je bio pod nogama, ali slavnu manekenku sve češće viđamo u rastrojenom stanju
Ostvarila je zavidnu karijeru i činilo se kao da joj je cijeli svijet pod nogama. Međutim,u posljednje vrijeme čini se da gubi tlo pod nogama.

ako bih mnogi poželjeli život slavne manekenke Care Delevingne, izgleda da njoj ne teče med i mlijeko u posljednje vrijeme. Barem se tako čini na fotografijama.

Možda će Vas zanimati i:

Baš kada je trebala slaviti uspjeh na jubilarni trideseti rođendan, izgleda da slavnoj brineti nikad nije bilo teže. Za Harper‘s Bazaar otkrila da je imala vrlo stresno odrastanje. Manekenkina majka, Pandora Delevingne, borila se s ovisnošću o heroinu prije nego što je rodila Caru i njezine sestre Poppy i Chloe Delevingne. Dok je Cara bila mlada, Pandori je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

“Svatko ima nešto kroz što prolazi sa svojom obitelji”, objasnila je Cara te dodala: “Osjećam da je moj život bio vrlo stresan, jer je bilo dosta kaosa, nisam bila sigurna jesu li neki ljudi dobri ili ne.”

Osim problema kod kuće, Cara se suočila s vlastitim mentalnim problemima, zbog kojih je napustila školu Bedales u Hampshireu u Engleskoj.

“Odustala sam od škole i samo sam željela dokazati da nisam promašaj kakvim sam se smatrala”, rekla je Cara za časopis. “Kad imate problema s mentalnim zdravljem, ništa ne vidite, to vas zasljepljuje.”

Cara se nastavila boriti s mentalnim problemima kada je postala model sa samo 17 godina. Za Harper‘s Bazaar je rekla da je patila od teške depresije i tjeskobe dok se borila sa svojom seksualnošću. Naime, 2017. godine deklarirala se kao panseksualka.

U intervjuu je objasnila da bi manje “mrzila” samu sebe kao tinejdžerica da je bilo više LGBTQ+ javnih osoba.

Osim manekenske karijere, obiteljskih aspiracija i rada za LGBTQ+ zajednicu, Cara je usredotočena i na glumu. I baš kada se činilo da sve u njenom životu ide naprijed, posljednjih tjedana su u nekoliko navrata u javnost su procurile prilično uznemirujuće fotografije na kojima neuredna i bosa sumanuto hoda i telefonira ispred zračne luke Van Nuys kamo je sletjela privatnim avionom.

image

I to navodno samo 45 minuta nakon što je poletjela s istog aerodroma pa se pretpostavlja da ju je posada vratila zbog neprimjerenog ponašanja. Raščupana, s crnim podočnjacima i cigaretom u ruci cijelo vrijeme razgovarala je na mobitel dok se njezino osoblje lovilo za glavu i razgovaralo sa zaposlenicima aerodroma.

Njezino ponašanje u posljednje vrijeme zabrinjava i njezine prijatelje koji kao razlog njenog ponašanja navode isključivo strest zbog posla. Stres ili ne, činjenica jest da manekenka nikad nije izgledala lošije.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button