Zanimljivosti i zabava

Elvis Presley kao tajni agent – Drugo lice zvijezde u komediji za odrasle
Elvis Presley je neizbrisiv dio pop kulture i kao takav je inspirativan za mnoge umjetnike, a ovih dana stiže nam nova animirana serija u kojoj će on biti tajni agent koji se bori protiv zločina.

U pitanju je Netflixova serija pod nazivom “Agent Elvis”, koja je najavljena kao komedija za odrasle koja će u sebi sadržati seks, drogu, rock’n’rolla i borbu protiv zločina.

Elvis u seriji mijenja svoje prepoznatljivo odijelo i postaje tajni agent jednog vladinog programa kako bi se borio protiv mračnih sila koje prijete Americi, a sve to dok je i dalje u ulozi kralja rock’n’rolla.

Glas Elvisu pozajmljuje Matthew McConaughey, a tu su još i Priscila Presley, Johnny Knoxville i mnogi drugi.

Kako su najavili tvorci serije, u čijem stvaranju je sudjelovala i sama Priscilla, Elvis će sudjelovati u mnogim povijesnim događajima, pa će se tako sresti i s Charlesom Mansonom, što je donekle inspirirano Quentinom Tarantinom kao velikim utjecajem na seriju.

Jedinstven vizualni identitet ipak je namijenjen samo odraslim osobama, a serija “Agent Elvis” je svoju premijeru imala 17. marta i prvih 10 epizoda možete pogledati na Netflixu.

 Izvor
n1info.hrcnn.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button