TehnologijaZanimljivosti i zabava

Strani mediji: PlayStation 5 Pro u razvoju i mogao bi izaći krajem 2024.Već duže vrijeme nagađa se o izlasku PS-a 5 Pro. Sony obično izdaje Pro verziju svake generacije oko tri godine nakon njezinog početnog izdanja, stoga se očekivalo da bi Pro verzija mogla izaći 2023. ili 2024.

Novo izvješće Toma Hendersona iz Inside Gaminga kaže da Sony doista radi nadogradnju PlayStationa 5, PS5 Pro, koja je trenutno u razvoju.

Izvješće kaže da će Sony najprije izdati PS5 s odvojivim disk pogonom kasnije ove godine kako bi smanjio trenutne troškove PS-a 5, a PS5 Pro je zapravo zasebni uređaj koji bi umjesto toga mogao izaći krajem 2024.

PlayStation 5 review: A big upgrade, and a bigger role for choice | Mashable

Daljnje informacije kažu da Sony nema planova za PS6 prije 2028.

Baš kao i kod PS-a 4 Pro, može se pretpostaviti da će PS5 Pro imati bolje vizualne efekte, performanse i brzine. Ostaje vidjeti ima li PS5 Pro smisla.

Originalne konzole PS5 i PS5 Digital Edition još uvijek se prodaju u velikom broju, a Sony je svjestan kako se stvari razvijaju kada modeli Pro/Slim/Lite/Ultra/Mystery izađu na tržište.

Na primjer, sredinom 2017. PlayStation 4 Pro već je činio 20% svih PS4 konzola prodanih u to vrijeme, piše Notebook Check. Zanimljivo je da su 40% te prodaje PS-a 4 Pro ostvarili kupci koji su već posjedovali PS4 i nadogradili ga.Izvor
Index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button