TuzlaTuzlanski kanton

Ne znaš kako napisati projektni prijedlog? Prijavi se i nauči!


Imaš ideju, ali ne znaš kako napisati projektni prijedlog preko kojeg ćeš je najbolje predstaviti? Imamo rješenje za tebe.

Vijeće mladih Grada Tuzla, kao krovna organizacija omladinskih udruženja u Tuzli, u skladu sa objavljenim Javnim pozivom Grada Tuzla za dodjelu finansijskih sredstava za podršku projektima neprofitnih organizacija, organizuje trening za pisanje projekata po LOD metodologiji.

Trening će biti održan 18. i 19. marta u periodu od 10 do 13 sati u Prostoru za mlade (kancelarija Osmijeha za osmijeh u zgradi Doma mladih). Edukator na treningu će biti Almir Paočić, direktor Centra za edukaciju i obrazovanje.

Inače, kada su u pitanju grantovi za projekte mladih, minimalni iznos kojim će Grad Tuzla podržati projekte mladih je četiri hiljade maraka, a maksimalan sedam hiljada. Odlična je ovo prilika za poboljšanje položaja mladih osoba i pomake u oblastima obrazovanja, demokratije, rodne ravnopravnosti, ali i poduzetništva i programa samozapošljavanja.

Nakon usvajanja znanja iz pisanja projektnih prijedloga, svi zainteresovani će svoje ideje na Javni poziv Grada Tuzla moći dostaviti do 30.marta.

Broj mjesta na treningu je ograničen, a prijaviti se možete OVDJEIskoristi super priliku!Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button