LifestyleSport

Fun zona ispred Mejdana za utakmicu BiH – Francuska: Budimo poprište najglasnijeg navijanja u državi!










Iz SKPC Mejdan, povodom košarkaškog spektakla najavljuju posebno prilagođen prostor, namijenjen svim navijačima, građanima i djeci, kako bi što kvalitetnije proveli vrijeme prije i nakon utakmice između BiH i Francuske koja se igra u petak od 20.30 sati.

Grad Tuzla i SKPC Mejdan u petak, 29.06.2018. godine će biti centar evropske košarke, a naši navijači  imat će priliku da na  najbolji način iskažu svoju privrženost i ljubav prema BIH i košarci.

“Budimo poprište najglasnijeg navijanja u Bosni i Hercegovini. Posjetite FUN ZONU, navijajte za naše  Zmajeve i dobro se zabavite. U fun zoni program će biti upriličen od 12 sati, točenje alkohola samo na fun zoni,  DJ Soul je na programu od 17 sati, program upotpunjen mobilnim koševima za djecu i odrasle, za nagradne igre sponzora, a voditelj programa je Hazim Mujčinović. Stoga, pozivamo sve naše navijače i građane da bodre BiH košarkašku reprezentaciju i naše Zmajeve, te da dođu u Fun Zonu, da zajednički uživamo. Družimo se sa našim Zmajevima i pobijedimo Galske pijetlove”, kažu organizatori.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button