LifestyleSvijetZanimljivosti i zabava

Muškarac koji ima najatraktivniji osmjeh na svijetuPjevač Harry Styles proglašen je osobom s najatraktivnijim osmijehom na svijetu prema mišljenju vodećih stomatologa, piše Mirror.

Osim Harryja, u konkurenciji su bili i još neki ljepotani poput glumaca Richarda Maddena i Regé-Jean Pagea, no stomatolozi su se složili kako laskavu titulu ipak zaslužuje britanski pjevač.

Otkako se proslavio na X Factoru, Harryjev blještavi osmijeh privukao je puno pažnje, budući da ga se često moglo vidjeti kako se široko osmjehuje na pozornici ili prilikom susreta s obožavateljima.

“Pozitivan učinak lijepog osmijeha na ljude u njihovom društvenom i profesionalnom životu je neosporan. Atraktivan osmijeh važan je alat za impresioniranje ljudi. Kada se lijepo lice nadopuni privlačnim osmijehom, postiže se sklad lica”, rekla je ugledna stomatologinja Gülay Akay.

“Za upečatljiv osmijeh važni su proporcije zuba i njihov sklad s cijelim licem. Harry Styles ima idealnu simetriju u svom osmijehu, s prednjim zubima nešto dužim od ostalih”, pojasnila je.

Tko ima najljepši osmijeh među ženama?

Otkrila je i da voditeljica Love Islanda Maya Jama ima najatraktivniji osmijeh na popisu žena, a princeza Catherine je na drugom mjestu. “Kod Maye Jame sucima se svidjela harmonija njezina osmijeha: zubi koji su vidljivi, njihova boja i raspored njezinih zuba bili su idealni”, rekla je.

Love Island host Maya Jama shows off her incredible figure in a black mini dress | Daily Mail Online

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button