MuzikaRegionZanimljivosti i zabava

Mladi infulencer iz Amerike na Supertalentu zapjevao Severininu pjesmu (VIDEO)


Amerikanac Justus Reid mladi je influencer koji je balkanskoj javnosti postao poznat po objavama svojih izvedbi hitova domaćih muzičara na društvenim mrežama. Sada je na Instagramu podijelio video u kojem je otpjevao Severininu pjesmu Tarapana.

“Hrvatska, ovo je najteža pjesma koju sam pokušao otpjevati. Ne pričam hrvatski. Mislim da ću uspjeti. Ovo je za vas”, poručio je Reid na početku snimke pa izveo refren Tarapane. Video je u samo nekoliko sati prikupio više od tri hiljade lajkova, a mnogi su mu korisnici pisali pohvale.

Možda će Vas zanimati i:

“Vrijeme je da se preseliš na Balkan”, “Bravo, ovo je bilo sigurno teško”, “Za nekoga ko ne priča hrvatski, ovo je sjajno”, “Odličan si, vrlo dobro izgovaraš riječi”, “Svaka čast, čovječe”, “Uvijek nas iznenadiš”, samo su neki od komentara njegovih obožavatelja.

Inače, Justus Reid nedavno je zapjevao i na pozornici hrvatskog Supertalenta. Trebao se pojaviti u polufinalu jer je od žirija u audicijskoj emisiji dobio četiri “da”, ali na TikToku je rekao da su mu iz produkcije poslali e-mail da ipak neće nastupati. “Dobio sam e-mail u kojemu je pisalo da me ne pozivaju u polufinale, bez ikakvog objašnjenja”, rekao je Justus.Izvor
Index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button