SvijetZanimljivosti i zabava

Andrew Tate negira da ima rak pluća: Imam pluća olimpijskog sportaša


Kontroverzni influenser Andrew Tate nedavno je negirao tvrdnje da ima rak pluća, iako su u medije procurili medicinski nalazi koji upućuju na njegovo loše zdravstveno stanje.

On se oglasio nakon što su njegov pravni tim i menadžer potvrdili izvještaj da mu je dijagnosticiran mogući tumor na plućima. Ipak, on tvrdi da je išao na redovan pregled zbog ožiljka kojeg ima godinama.

“Nemam rak. Moja pluća sadrže tačno nula oštećenja od pušenja. Zapravo, imam kapacitet pluća od osam litara i vitalne znakove olimpijskog sportaša. Pravi ratnici imaju ožiljke i iznutra i izvana”, napisao je u nedjelju na svom Twitter profilu.

“Kao jedan od najutjecajnijih ljudi na licu planeta, važno je za dobrobit čovječanstva da živim što je duže moguće. S mojim trenutnim razinama snage, procjenjujem da ću preživjeti još najmanje 5.000 godina.”

Podsjećamo, Tate je zajedno sa svojim bratom i dvije Rumunke u decembru prošle godine uhapšen, te se trenutno nalazi u zatvoru u Rumuniji zbog sumnje za trgovinu ljudima i organizirani kriminal.Izvor
klix.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button