IstaknutoPromo

Parfem kao idealan poklon za nadolazeći Dan žena
Iako se slažemo kako treba slaviti žene i poklanjati im svu pažnju gotovo svakoga dana, međunarodni Dan žena datum je koji ipak ne bi trebao proći neopaženo, pogotovo kada uz njega vežemo velika ekonomska, politička i društvena dostignuća koja su uvelike promijenila položaj pripadnica ženskog spola.

Protesti u New Yorku potaknuti lošim radnim uslovima i niskim plaćama žena zaposlenih u industriji odjeće i tekstila doveli su do osnivanja ženskih sindikata, ali i do ideje da se na međunarodnoj razini proglasi dan koji će pripadati samo ženama.

Možda će Vas zanimati i:

Kada je odabir prikladnog poklona u pitanju, parfemi definitivno vode glavnu riječ jer ništa ne može naglasiti žensku ljepotu kao kapljica pomno odabranog parfema.

Plaza parfumerija već dugi niz godina kupcima istančanog ukusa pruža iskustvo potpunog uživanja u najvećem izboru vrhunskih parfema u BiH, okupljajući više desetina najprestižnijih svjetskih brendova i više stotina jedinstvenih parfema na jednom mjestu.

No, izabrati miris koji će biti pun pogodak te koji će najbolje prenijeti samu poruku koju Dan žena predstavlja nije baš jednostavan zadatak jer je svaka mirisna nota odraz ženske osobnosti i stila, baš poput odjeće, stoga je bitno odabrati parfem koji će se uskladiti s karakterom žene kojoj ga i poklanjamo.

U nastavku vam donosimo nekoliko mirisnih preporuka koje vas čekaju u Plaza parfumerijama.

U periodu 01.- 08.03. na Plazinom web shopu i u svim Plaza poslovnicama vas očekuje popust od -15% na skoro kompletan asortiman.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button