PromoU fokusu

Posao u inostranstvu: Slovensko-njemačka kompanija M-TECH u potrazi za radnicimaSlovensko-njemačka kompanija M-tech nudi usluge svih vrsta elektroinstalacija, od visokonaponskih do ugradnje pametnih uređaja, a zbog konstantnog širenja i povećanja obima posla firma je trenutno u potrazi za novom radnom snagom.

M-tech se opisuje kao kompanija sa naglaskom na dobar, čist i precizan rad te poručuju kako je svaki njihov posao stopostotan – od instalacije u privatnim kućama do planiranja i složenih instalacija kako u industrijskim objektima tako i poslovnim zgradama.

Firma trenutno zapošljava preko 100 iskusnih radnika koji vole i žele pomoći svakom novom članu M-tech tima. Kompanija radi na projektima sa velikim imenima industrije kao što su BMW, Amazon, Porsche, Daimler, Mercedes i mnogi drugi.

Kompanija je trenutno u potrazi prvenstveno za radnicima na poziciji “električara” ali otvorene su i sledeće pozicije:
  • Bravar
  • Krovopokrivač
  • Armirač
  • Montažer rollbana

Kako su naveli iz kompanije najvažnije stvari koje kandidati treba da posjeduju su: pouzdanost, poštenje, volja za radom te kolegijalnost. Ukoliko nemate iskustva za navedene poslove – nema problema, M-tech stoji na raspolaganju za sve izazove sa kojima se kandidati budu susretali.

Veoma poželjno te i odraženo na plati je poznavanje Njemačkog jezika. A ono što zauzvrat kompanija nudi su odlični uvjeti rada, službeni automobil, minimalno 10€ neto po satu za početnike, stimulacije i bonuse za dobar rad, plaćen stan, plaćen prijevoz te pomoć oko svih papira kao što su radna viza, spajanje porodice i slično.

PRIJAVE NA: www.mtech.ba

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button