SvijetZanimljivosti i zabava

Mačka četiri dana provela na stablu, pobjegla vatrogascima kad su je došli spustiti (VIDEO)
Nije neobično da mačke završe na stablu i ne mogu se spustiti, ali da ih ni vatrogasci ne uspiju spustiti, to se već rjeđe događa.

Jedna je mačka u britanskom gradu Huddersfieldu četiri dana je provela u krošnji stabla, a kad je došla pomoć, uspješno je izbjegla ljude koji su je došli spustiti na zemlju.

Vatrogasci su više od dva sata mačku pokušavali spasiti uz pomoć drona, ljestvi i užadi, ali neuspješno. Povukli su se i zamolili građane da ne pokušavaju sami spasiti mačku jer bi to moglo biti opasno, piše BBC.

“Bojim se da nismo uspjeli spustiti mačku. Pokušali smo sve što smo mogli, uključujući i mamljenje hranom, ali je ona jednostavno bila previsoko i počela se penjati na sve više grane kako smo se mi približavali.

Čak smo u akciju uključili i dron, kojim smo je probali navesti da se spusti prema nama, ali nije pomoglo”, rekao je voditelj vatrogasne postaje Damian Cameron.

Vlasnica mačke, koja je akciju promatrala s ulice, rekla je kako su vatrogasci dali sve od sebe, ali mačka nije htjela surađivati. Dodala je kako su joj obećali da će opet doći i vidjeti hoće li se mačka spustiti dovoljno nisko da mogu doći do nje.Izvor
index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button