BiHPromo

Snježna idila: Pogledajte februarsku ponudu SRC AjdinovićiIma li bolje lokacije za provesti zimovanje od bajkovitog Sportsko rekreativnog centra Ajdinovići koji svake godine nudi sve više sadržaja svojim posjetiteljima?

Ovo mjesto je idealno za sve one koji traže mir, tišinu i prirodu, a opet ne žele biti previše udaljeni od civilizacije. Na prvi pogled svakako će vam se učiniti kao da ste izolirani od ostatka svijeta.

Zbog snježnih pahulja koje zimi ovu lokaciju pretvore u pravu malu snježnu bajku, ne čudite što je ‘’SRC Ajdinovići’’ jedna od najpopularnija lokacija ove zime.

Možda će Vas zanimati i:

May be an image of deer and nature

Puno pažnje u samom objektu posvećeno je detaljima koji daju poseban ugođaj. Oaza mira riječi su koje najbolje opisuju ovu idiličnu lokaciju nadomak magistralnog puta Sarajevo-Tuzla.

Iz snježnih Ajdinovića donosimo nove cijene boravka i smještaja za mjesec februar:

  • Cijena noći radnim danima (za minimalno dva noćenja) iznosi 𝟴𝟵 𝗞𝗠 po osobi
  • Cijena noći vikendom (za minimalno dva noćenja) iznosi 𝟭𝟬𝟵 𝗞𝗠 po osobi

Porodični paketi

  • All inclusive aranžman dvije noći/tri dana radnim danima za dvije odrasle osobe + djeca do 15 godina gratis po cijeni od 𝟯𝟵𝟲 𝗞𝗠. Broj djece je neograničen u jednoj smještajnoj jedinici.
  • All inclusive aranžman dvije noći/tri dana vikendom za dvije odrasle osobe + djeca do 15 godina gratis po cijeni od 𝟰𝟴𝟬 𝗞𝗠. Broj djece je neograničen u jednoj smještajnoj jedinici

May be an image of snow, ski slope and nature

Za više informacija o februarskoj ponudi posjetite web stranicu www.srca.ba, a za rezervacije smještaja kontaktirajte info@srca.ba i 061/903-703.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button